Szponzorált tartalom

2020.12.08. 11:45

A növekvő családban elengedhetetlen új kellékek a gyerekbútorok

Amikor első gyerekünket várjuk, még a megérkezése előtt rengeteg minden változik az életünkben. Az egyike a sok változásnak az új kellékek beszerzése: babakocsi, pelenka, ruhák és nem utolsósorban a gyerekbútorok. Emellett már ekkor sor kerülhet a lakás gyermekbiztossá tételére, és ha eddig halogattuk, a nagy bútorok rögzítésére.

Forrás: homelux.hu

Milyen gyerekbútorokra van szükség a különböző életkorokban?

A legkisebbeknek szükségük van gyerekágyra, pelenkázóasztalra, etetőszékre, kicsivel ezután gyerekszékre és gyerekasztalra, gyerekfotelre, esetleg kinyitható fotelre, komódra, éjjeliszekrényre és íróasztalra is. Amikre pedig minden korban szükség van, azok a különböző tárolók (kiskorban ez még játékként is funkcionál), később pedig az ifjúsági tárolók dobhatják fel gyerekünk napját.

Tényleg annyira fontos a gyerekbútor?

A történelem során a gyerekeket sokáig kisnövésű felnőtteknek tartották, azonban mára ez az elképzelés szerencsére teljesen meghaladottá vált. A gyerekek fejlődési ívéről, üteméről könyvtárnyi irodalom létezik, és ehhez a témához nemcsak a formális oktatás és a fejlesztőjátékok tartoznak, hanem a gyerekbútorok is. Bár felnőtt fejjel ezt nehéz lehet átlátni, és az emlékeink sem segítenek, de a jó minőségű gyerekbútorok olyan mérföldköveket “hordoznak magukban”, mint az egyedül alvás, ülés, egyedül étkezés, stb.

Bármilyen gyerekbútorra is van szükségünk az említett kategóriákból, választhatunk a Homelux webáruház termékeiből: ez a több mint 10 éve e-kereskedelemben helytálló csapat elsősorban otthoni és kerti bútorokra specializálódott, 2020-ban a Magyar Brands nevű díjat nyerték el munkájuk elismeréseképpen.

Ha kiválasztottuk a nekünk tetsző termékeket, legyen szó egy pelenkázóasztalról vagy egy teljes zuhanykabinról vagy jakuzziról, tudjunk róla, hogy a Homelux az egész országban házhoz szállít, sőt, szakszervizük a teljes beszerelést is vállalja, és lehetőség van olyan prémiumszolgáltatásokat is igénybe venni, mint a biztosítás és a szállítás.

Van valami igazán különleges gyerekbútor?

Szülőnek, különösen fiatal gyerek(ek) szülőjének lenni nem könnyű, és bár a határ a csillagos ég, hogyan bűvölhetjük, foglalhatjuk le gyerekünket, gyerekeinket, minden segítség jól jön, amivel a kis “angyalok” saját magukat tudják lefoglalni.

Ebben segíthetnek a különböző mintás, színes, tematikus ágyak, mint például az autós gyerekágy. A forgószékek nemcsak abban segítenek, hogy a kicsik oda tudjanak ülni a kis (író)asztalukhoz, hanem játékosságot is visznek a műveletbe: kettő az egyben ülőalkalmatosságot és játékot nyerünk megvásárlásukkal. Szintén kényelem és játék ötvöződik az ifjúsági matracok világában is, ezeket több méretben is megtaláljuk. Ha pedig a gyerekfotel ötlete tetszett meg nekünk, tartsuk észben, hogy létezik kinyitható változat is.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában