Szponzorált tartalom

2020.11.24. 13:45

Itt a Lumion 10.5, és ezeket a lehetőségeket rejti magában

Vége itt van a Lumion 10.5, és a várakozásoknak megfelelően elképesztően sok lehetőséget rejt magában. Úgyhogy nem is lehetett kérdés, mindenképp külön bejegyzést szerettünk volna szentelni a bemutatásának.

Forrás: szoftver.hu

Úgyhogy a cikkben a Lumion 10.5 által kínált lehetőségeket fogjuk ecsetelni, majd pedig azt is megmutatjuk, miért érdemes minél hamarabb lecsapni a szoftverre.

Pontosan miben is jelent hathatós segítséget a Lumion 10.5 szoftvere?

A Lumion 10.5 segítségével gyakorlatilag a belső tereket a külvilággal tudjuk összekapcsolni, méghozzá elképesztő minőségben. A szoftveren keresztül ugyanis az építészeti tervet körülvevő külső környezetet tudjuk majd élettel megtölteni.

Ebben rejlik tehát a Lumion 10.5 elképesztő potenciálja. Ahhoz, hogy ezt felhasználóként minél könnyebb legyen megvalósítani, szám szerint hatvanhét újnak számító, kifogástalan minőségű modell lehet a segítségünkre.

Mit is jelent ez? Azt, hogy többek között a kertek, hátsó udvarok, díszkertek és egyéb kültéri helyiségek egészen új külsőt vehetnek fel az építészek közreműködésével.

A Lumion 10.5 segítségével ezek a lehetőségek válhatnak elérhetővé

A Lumion 10.5 összes újítását nehéz volna ebben a cikkben egytől egyig felsorolni, úgyhogy inkább a lényegesebbekre igyekszünk koncentrálni. Mindenképp ki kell például emelnünk a tizenhat növénykaspót, a kereken tíz dohányzó- és kerti asztalt vagy a hétféle széket és nyugágyat, amelyeknek a segítségével megannyi opció kínálkozhat.

De ezenfelül dolgozhatunk még hatféle kerti paddal, négy fonott kosárral, ezenfelül pedig három eltérő kerti lámpával is színesíthetjük az összképet. Persze a felsoroltakon kívül számtalan hangulatos és esztétikus tárgy áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy valami egészen látványos végeredményt tudjunk alkotni.

A Lumion 10.5 kapacitásának a határait remekül szemlélteti, hogy a szoftver tartalomkönyvtára nem kevesebb mint 5600 elképesztően izgalmas és vizuálisan kiváló modellt tartalmaz.

Hogyan juthatunk hozzá a Lumion 10.5 szoftverhez, hogy kiaknázzuk az előnyeit?

A Lumion 10.5 letöltése ingyenesen oldható meg azon felhasználók számára, akik a Lumion 10 szoftvernek egyébként már a tulajdonosai. Technikai szempontból fontos lehet ezzel kapcsolatban, hogy a korábban említett hatvanhét új modellt a Pro verzióban tudjuk elérni.

A Standard szoftververzióban egész pontosan huszonkét modellhez férünk hozzá, kiegészítve a tartalomkönyvtár mintegy egy harmad részével. Vagyis bőségesen akad opció annak érdekében, hogy valami igazán maradandót tudjunk alkotni.

Persze akad itt még izgalmas hír ezen felül is. Merthogy a Lumion 10.5 megvásárlása egyben azt is jelentheti, hogy ingyen fogjuk megkapni a szoftver nemsokára érkező 11-es verzióját. Persze ehhez most kell élni a vásárlás lehetőségével.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában