Szponzorált tartalom

2020.11.24. 10:03

Hatalmas fejlesztés jön Körömre

Az önkormányzat folyamatos pályázatainak megvan a kézzelfogható eredménye.

Tóth Tibor polgármester

Az elmúlt évtizedek legnagyobb fejlesztése valósulhat meg hamarosan Körömben.

– Egy hete kaptunk értesítést, hogy megkaptuk a hárommilliárd forintos támogatást az új tornaterem, sportcsarnok létesítésre, ami már nagyon régóta váratott magára. Szeretném megköszönni Tállai András képviselő úrnak az önzetlen segítséget, ami nélkül ez nem valósulhatott volna meg – mondja Tóth Tibor polgármester.

Folyamatosan figyelemmel kísérik a lehetőségeket, pályáznak, amire csak lehet.

– Több pályázatot sikerült nyernünk, melyeknek köszönhetően folyamatosan szépítjük a községet és az intézményeinket. Az óvoda felújításától kezdve, az orvosi rendelő műszerinek beszerzéséig sok mindenben sikerült nyerni – tájékoztat a polgármester.

Köröm Község Önkormányzata 2020. november 16. napjától biztosítja a népkonyhai étkezést mintegy 700 körömi felnőtt korú lakos számára. Az ellátás minden munkanapon egy tál meleg étel, melyet az arnóti Abaffy Gyula Evangélikus Szeretetszolgálattól kapunk.

Elmarad az idősek napja a koronavírus-helyzet miatt, de a karácsonyi ajándékot átvehetik majd a szépkorúak.

– Nagy öröm sport szerető polgármesterként, hogy indíthattunk a megyei II. osztályban futballcsapatot és nem vallottunk szégyent. Egyelőre, több, mint negyven fiatalnak biztosítjuk a mozgást, az egészséges életmódot – mondja Tóth Tibor.

– Türelemre kérek minden lakost a koronavírus miatt, ez sajnos komoly dolog, amire figyelni kell, be kell tartani a szabályokat, így elérhetjük, hogy vissza tudjuk szorítani a terjedést a településünkön – tette hozzá Tóth Tibor polgármester.

Borítóképünkön Tóth Tibor, Köröm polgármestere.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában