Hirdetés

2022.09.13. 15:04

Elege van már abból, hogy csak drága és rossz minőségű roll-up szerkezeteket talál?

Sajnos egyre több helyről érzik a hír, hogy rengeteg olyan, reklámeszközökkel foglalkozó vállalkozás van a piacon, amely mindenért felárat számít fel, nem rugalmas, nem környezetbarát anyagokat használ és legfőképp nem minőségi termékeket kínál.

Forrás: reklameszkoz.hu

Ha Ön hosszabb ideje foglalkozik marketinggel, akkor egészen biztosan belefutott már olyan szolgáltatásba ami rejtett költségeket tartalmazott és csak a kivitelezés közben derült ki, hogy melyek ezek a költségek.

Válasszon roll-upot a megfelelő helyről!

A választás elsődleges szempontja lehet akár a tapasztalat is, hiszen a tizenöt éve fennálló Reklámeszköz.hu minőségi roll-upjai egészen biztosan többet tudnak, mint azok, amelyek frissen jelentek meg a piacon.

Tehát maga az is sokat elmond egy vállalatról, hogy mióta szolgáltat, hiszen egy silány minőséget nem ügyfélbarát módon nyújtó vállalkozás aligha marad fenn sokáig.

A több éves tapasztalatnak köszönhetően méltóképpen tudják kiszolgálni az ügyfeleket, hiszen egyrészt tudják, mire kell odafigyelni, másrészt a már jól bejáratott folyamatoknak köszönhetően sokkal hatékonyabban is dolgoznak.

De térjünk is rá arra, hogy mit tud egy jó minőségű, és mit nem tud egy gyenge minőségű roll-up?

Mire figyeljen oda, amikor roll-upot választ?

Ha nem akar felesleges vitákba keveredni, és időre szeretné megkapni a megrendelt roll-upokat a megfelelő minőségben, akkor a következőkre figyeljen oda rendelés előtt!

  • Tudakolja meg, hogy jár-e a roll-uphoz táska, ha igen, milyen minőségű, illetve a későbbiek során pótolható-e, ha elvész vagy elhasználódik?
  • Tudakolja meg, milyen alapanyagból készül a roll-up nyomat, hiszen nem mindegy, hogy olyan anyagból gyártják-e le, ami a környezetet terheli, vagy olyanból, amelyet később újra lehet hasznosítani.
  • Érdeklődjön afelől, hogy milyen határidővel, milyen esetleges felárral dolgozik az adott cég, ha rövidebb idő alatt van szüksége a roll-up állványra.
  • Járjon utána, hogy benne van-e az alapárban a grafikai ellenőrzés, vagy ezért is külön díjat számolnak fel?
  • Végezetül érdemes tisztában lenni azzal, hogy a roll-upot legyártó cég vállal-e a termékre garanciát. Ha nem, akkor érdemes más beszállító után nézni!

Fontos a körültekintő attitűd!

Mint majdnem minden piac, úgy a reklámeszköz gyártók szegmense is túltelített, ezért viszonylag könnyű silány minőségű terméket forgalmazó cégre akadni. Ha azonban a fenti útmutatót követi, akkor egészen biztosan olyan megbízható és ügyfélbarát cégtől fog tudni roll-upot rendelni, mint amilyen a csaknem két évtizede működő Reklámeszköz.hu!

(PR-cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!