Hirdetés

2023.11.14. 00:00

A legjobbak között a legjobbat adni

A BRS Klíma és Gázcentrum és a Meleget.hu ereje a csapatmunkában és a csapatszellemben rejlik.

PR cikk

– A TOP 100-ba bekerülni kiváló érzés, az elmúlt évek küzdelmes munkáját tükrözi – hangsúlyozta Körmöczy Zsuzsanna, a BRS Klíma és Gázcentrum ügyvezetője, 31 év eltelte után.

 

– Ehhez a forgalomhoz, ekkora fejlődéshez kellett az új generáció lendülete, ötlete, ereje, világnézete. Amíg az én üzleti módszerem Miskolcra, Borsodra, személyes kapcsolatokra, barátokra, vevők és eladók baráti kapcsolatára épült, addig az új nemzedék az egész világban gondolkodik, határok nélkül. 

– Így született meg a webáruház, amellyel egy Borsod vármegyei vállalkozás el tudja érni az ország másik felében élő hűtés-fűtéssel foglalkozókat, érdeklődőket – fejtette ki az ügyvezető. 

– Ez a két értékesítési mód tökéletesen kiegészíti egymást, így lehetünk együtt sikeresek – tette hozzá.

 

– Fontos, hogy szakképzett dolgozóinkat folyamatosan továbbképezzük. 

– A BRS Klíma és Gázcentrum és a Meleget.hu ereje a csapatmunkában és a csapatszellemben rejlik. 

– A cég folyamatos fejlesztésén túl figyelünk a város társadalmilag érzékeny és fontos pontjaira is. Fiam, Béres Bence, a Meleget.hu webáruház ügyvezetője újragondolta és fokozatosan visszaállítja Miskolc város ikonikus épületének, a Hámor étteremnek régi pompáját, és a Gyermek Belgyógyászati Osztály hűtését is megvalósította. 

– Fő támogatói vagyunk a VOSZ legnagyobb rendezvényének, a Prima Gálának, ahol a feltörekvő tehetségeket díjazzák, valamint szívügyünk a Miskolci Nemzeti Színház és Miskolc város történelmi öröksége, az Avas is, amiért naponta teszünk. Cégünk a Miskolci Nemzeti Színház 200. szülinapjára multiklímarendszert adományozott és épített ki. Közel 20 éve dolgozunk azon, hogy Miskolc rejtett kincsei méltó elismerésben részesüljenek. Elindítottuk a Borangolást, fő támogatói vagyunk számtalan rendezvénynek, szervezetnek és kiadványnak, ami az Avasi pincesorokat népszerűsíti. Ezzel elindítottunk egy dinamikus fejlődést, mint úthálózat, Borházak felújítását és az Avas elhagyatott pincesorainak megmentését. Idén megalapítottuk a Avasi Borospincék Mélyvölgyi Társaságát is. A következő 10 év céljai között szerepel, hogy országosan népszerűsítsük Miskolc város értékeit, és az épületgépészet terén elérjük, hogy a megújuló energia mindenki számára elérhető legyen. Szükség van a döntéshozók támogatására pályázatokon és hitelkonstrukciókon keresztül, és közös feladatunk, hogy a lakosságban megteremtsük az igényt egy zöldebb, energiahatékony otthon megteremtésére.

 

Infobox: 

BRS Klíma és Gázcentrum

Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 161.

Tel:  46/412-421, 70/33-88-555

www.gazcentrum.brskft.hu

Webáruházunk: www.meleget.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában