Hirdetés

2023.02.25. 00:00

A Margaret Island koncertje nyitja a fesztivált

Már lehet vágni azt a bizonyos centit, hiszen csak párat kell aludni és elkezdődik a Miskolci Kocsonyafesztivál. A fesztivál honlapján kis fesztivált ígér, nagy találkozásokkal, de sztárokból, sztárfellépőkből nem lesz hiány. Már a kezdés is jónak ígérkezik, hiszen péntek este 7 órától a Szent István téren a Margaret Island lép színpadra.

Pozitív és elgondolkodtató popzenéjük és kirobbanóan energikus előadásmódjuk miatt a közönség hamar szívébe zárta a fonyódi kötődésű Margaret Island zenekart. A Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf alapította csapat olyan slágerek szerzői, mint a 2016-ban berobbant Eső, a Hóvirág, a Veled minden, a Nem voltál jó, a Házszám és a Valahol. A többek között Junior Artisjus szakmai díjjal kitüntetett zenekar máig töretlenül népszerű, a legnagyobb hazai fesztiválok és klubok visszatérő fellépői. Így az idei Miskolci Kocsonyafesztivál sem múlthat el a koncertjük nélkül. A Margaret Island elsősorban akusztikus alapokra épülő és folkos elemeket is beépítő vegyes stílusú együttes. A zenekar a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az értékközvetítésre és a megújulásra, illetve többek között arra, hogy koncertjeik sokszínűek legyenek, így a közönségük időről időre a zenei élményen túl különleges emlékekkel térhet haza.

Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk közül a ‘Hol marad az én történetem’, az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában