Hirdetés

2022.11.04. 00:00

Javában zajlik az Avalon Park Halloween programsorozata

Október 29-én vette kezdetét Avalóniában a már hagyománnyá vált Halloween napok, ami fergeteges hangulatával még vasárnapig várja a látogatókat.

Hátborzongató, mégis mókás programokon vehetnek részt a halloweeni köntösbe bújt Avalon Parkba látogató családok, akiket november 6-ig minden nap más tematikájú műsorok és játékok fogadnak, úgymint a Tengeri szörnyek, a Stranger Things vagy a Roxforti rejtélyek napja.

 

A rengeteg újdonság mellett a közkedvelt programok – mint a halloweeni jelmezverseny – idén is megrendezésre kerültek, amin ebben az évben is rengetegen vettek részt! Az Avalon-Minap tökfaragó verseny pedig jelenleg is zajlik, ahol a legkreatívabb vendégek egész héten bizonyíthatják ügyességüket. A játékosoknak nem kell mást tenni, mint a helyben faragott töklámpásuk fotóját feltölteni az Avalon Park facebook oldalán található nyereményjáték poszt alá kommentben és a 10 legtöbb like-ot kapott alkotás közül az Avalon Park és a Minap zsűrije november 7-én közösen választja ki az abszolút nyertest.

 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is találkozhatnak a családok Jack Spenóttal, aki november 4-én „Tengeri szörny szelídítő” címet viselő interaktív játékával gondoskodik a rémisztően jó hangulatról.

 

A programsorozat teljes ideje alatt a szellemvasúttá változott Avelino DOTTO kisvonat díjmentesen szállítja a parkba a vendégeket, így garantáltan lesz alkalmuk megtapasztalni gyermekükkel a kísértetiesen jó vonatozás élményét is!

 
 
 

Íme egy kis ízelítő a rémisztően jó hangulatról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában