Hirdetés

2022.03.25. 00:00

Együtt valósítják meg közösségi álmaikat

Boldogkőújfalu sikeres pályázatokkal lépett előbbre, a fejlesztések jobb életkörülményeket, biztonságosabb környezetet kínálnak.

A bölcsőde átadása folyamatban van . Fotó: PH

Az elmúlt időszakban a járványhelyzet mindenki számára küzdelemmel és megpróbáltatásokkal volt tele. Boldogkőújfaluban a nehézségeket megpróbálták a korábbi időszakhoz hűen, a településen élőket segítve könnyebben megélhetővé tenni.

 

„Az élethez való ragaszkodás, a járvány okozta szabályok és megkötések, a védekezés és az oltás fontosságának hangsúlyozása mellett mindenki számára segítséget nyújtottunk.

 

Sikeres pályázatok

 

Támogatás formájában védő- és fertőtlenítőszert, tartós élelmiszert, ezenfelül települési támogatás formájában tűzifát osztottunk. A védekezés időszakában az oltási pontra szállítottunk mindenkit, aki kérte. Mindezeken túl a szokásos mindennapi tevékenységünkben igyekeztünk a kötelező feladataink ellátását is maradéktalanul elvégezni, amelyért köszönettel tartozom a településen dolgozó valamennyi kollégámnak” – mondta el elöljáróban a közelmúltra visszaemlékezve Orosz Zoltán polgármester.

 

Orosz Zoltán polgármester 

 

Természetesen egy település életében az ott élők mindennapjait figyelembe véve maga a továbbfejlődés lehetőségeinek keresése is fontos cél maradt.

 

„Hálát adhatunk az Istennek, hogy álmaink megvalósításának következő szakaszához érhettünk. Folyamatban van az egycsoportos bölcsődénk átadása és a működtetéséhez szükséges engedélyének megszerzése. Elkészült a település közbiztonsági kamerarendszere, és megtörtént a falugondnoki busz cseréje is. Sikeresen pályáztunk emellett egy közösségszervező foglalkoztatására” – sorolta. Ahogy fogalmazott: az ezeknek a pályázatoknak köszönhető elkészült beruházásokkal jobb körülményeket tudnak nyújtani a bölcsődés korúaknak, továbbá lehetőséget szüleik számára a munka világában való elhelyezkedéshez. Biztonságosabb lakókörnyezetet a mindennapi élethez.

 

„A település fejlődését biztosító beruházások természetesen nem valósulhattak volna meg a magyar kormány támogatása, országgyűlési képviselőnk munkája, valamint a településért tenni akarók segítsége nélkül” – szögezte le Orosz Zoltán. „Szeretném ezért újra megköszönni mindazoknak, akik Boldogkőújfalu településért és az itt élők előrelépéséért dolgoztak, akik segítséget és támogatást nyújtottak ahhoz, hogy eddigi álmaink megvalósulhassanak.”

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában