Hirdetés

2022.01.12. 16:58

Hogyan tehetjük egyedivé telefonunkat?

Manapság a mobiltelefonok nem csak telefonálásra, SMS küldésére alkalmas használati tárgyak. A technológia fejlődésének hála ma már ennél sokkal többre képesek: egyszerre kommunikációs eszközök, naptárak, személyi asszisztensek, szórakoztató eszközök.

 

Nem véletlen, hogy egyre többekben merül fel az igény, hogy készüléküket személyre szabják. Szerencsére ma már ennek is egyre többféle módja van, de a legnépszerűbb megoldás még mindig a különböző telefontokok használata.

 

De vajon milyen tokot érdemes választani, ha valami különlegesre vágysz? Segítünk!

 

Jöhet egy különleges tok!

 

A TokotAkarok kínálatát böngészve biztosan felmerül bennünk a kérdés: vajon miért is található ennyiféle telefontok a piacon?

 

Nos, manapság már mindenki szeretné kifejezni önmagát: ezt megtehetjük frizuránkkal, öltözködésünkkel, miért épp a mobiltelefonunk maradna ki belőle?

 

Az általunk választott telefontok hűen tükrözi személyiségünket, illetve képet ad arról, kik is vagyunk valójában. Sokan akár többféle tokot is beszereznek, amelyek segítségével kifejezhetik aktuális hangulatukat. De vannak, akik például az évszakhoz passzoló kiegészítőt választanak.

 

Sima vagy mintás?

 

Ha eldöntöttük, hogy szeretnénk egy (vagy több) szuper telefontokot, akkor már nincs más hátra, mint eldönteni, pontosan melyik tetszik nekünk!

 

Vannak, akik az egyszínű, minta nélküli, esetleg átlátszó tokokat részesítik előnyben. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen bizonyos munkakörökben tényleg furcsán nézne ki például egy mesefigurás verzióba bújtatott mobil.

 

De ha mintás tokot akarunk, akkor is könnyű dolgunk van: manapság már szinte mindenféle mintát megtalálhatunk! Lehet mesefigurás, virágos, film vagy videójáték témájú, szivárványos, stb… Tényleg csak rajtunk, pontosabban ízlésünkön múlik, hogy melyiket választjuk! Sőt, akár többféle változatot is érdemes venni, hogy bármikor kedvünk szerint cserélgethessük a telefontokot mobilunkon.

 

Nem csak az egyediség miatt fontos

 

Természetesen a tokok használata nem csak az egyediség miatt előnyös.

 

Akármennyire is igyekszünk, egy óvatlan pillanatban bárkivel előfordulhat, hogy elejti a telefonját. Sajnos ilyenkor szinte elkerülhetetlen valamilyen sérülés, főleg akkor, ha az eszköz kemény felületre esik. Különösen bosszantó ez céges telefonok esetén, hiszen ezeket általában nekünk kell megtéríteni.

 

Ennek a problémának a kiküszöbölésére érdemes választani egy megbízható telefontokot, amely megvédi a mobilunkat a kisebb-nagyobb karcolásoktól, kopásoktól. Lényegesen olcsóbb egy tok, mint egy telefon javíttatása, vagy még rosszabb esetben egy telefoncsere!

 

Ha tehát szeretnénk személyre szabni telefonunkat, ugyanakkor fontos a megfelelő védelem is, akkor egy jó telefontokkal nem lőhetünk mellé!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában