Póker

2010.03.31. 18:36

Litvániában már hivatalosan is sport a póker

<p>A Litván sportminisztérium hivatalosan is bejegyezte a Litván Sport Póker Szövetséget (LSPF), amellyel Litvániában elindult a póker hivatalosan is sporttá nyilvánítása.</p>

Ez a határozat rendkívül nagy jelentőséggel bír, mert ezáltal a LSPF-nek joga van pókerversenyeket szervezni a kaszinók területén kívül is. Ez óriása lökést fog adni az országban a póker így sem csekély népszerűségének és a pókerversenyek számának.
A pókerszövetség elnöke Andrius Tapinas rengeteget dolgozott, amíg idáig eljutottak. Számos külföldi pókerszövetség és szervezet gratulációját fejezte ki a szövetség sikeréhez, és biztosak benne, hogy a közeljövőben más országok is követni fogják a Litvánok példáját.
Az első hivatalos LSPF versenyt április 24-26. között rendezik majd Vilnius-ban, amely talán a valaha volt legnagyobb pókerverseny lesz a Balti államok közül. És ez még csak a kezdet…
 
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd http://www.thegreatflop.com !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!