Póker

2010.02.20. 12:44

14 Grand Slam győzelem után a póker az új kihívás!

<p>Pete Sampras a 90-es évek teniszcsillaga, a hétszeres Wimbledon győztes, aki 14 Grand Slam-tornát nyert összesen...</p>

Pete Sampras a 90-es évek teniszcsillaga, a hétszeres Wimbledon győztes, aki 14 Grand Slam-tornát nyert összesen, amit csak a ma is aktív Roger Federer tudott túlszárnyalni. A 2003-ban visszavonult Sampras összese 43 millió dollárt teniszezett össze.
Visszavonulása óta igen nagy figyelmet fordít a pókernek és mostanában igen nagy tétű asztaloknál is játszik. A minap egy jótékonysági teniszmeccsen vett részt, ahol az egyik újságírónak nyilatkozta, hogy 30,000 dollár (6 millió forint) beülős élőversenyek rendszeres játékosa.
Sampras nem az első sportoló, aki a pókerben éli ki a sport iránti szenvedélyét, hiszen csak a tenisznél maradva Boris Becker is évek óta rendszeresen és versenyszerűen pókerezik.
 
 
Te szereted a pókert? Igen? Akkor csatlakozz a póker online világához, a világ pókereseihez! Lépj be a ’The Great Flop’-ba ( www.thegreatflop.com), a pókerjátékosok közösségi oldalába. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz! Tölts fel képet magadról, írd le véleményedet a fórumban, vagy akár saját naplót (blogot) is vezethetsz! Nézegesd a legjobb póker  videókat! Akár klubok is regisztrálhatnak, és hirdethetik programjaikat a megfelelő fórumban, ne feledd www.thegreatflop.com!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!