Krimi

2024.01.14. 06:30

Döbbenetes fotók: 40 méter mélyre ásott a konyhájában, belezuhant a botcsinálta aranyásó

A megszállott kincskeresés végül az idős férfi életét követelte.

Illusztráció: Shutterstock

Elképesztő fotókat készített a brazil tűzoltóság annak a férfinak a lakásáról, aki a háza alatt ásott 40 méter mély lyukba esett bele. A férfi a konyhájából indulva jutott el az elképesztő mélységbe, a kincskeresés azonban az életébe került, amikor megcsúszott és lezuhant a saját árkába.

Közel negyven métert zuhant Joao Pimenta da Silva, miután a vizet és a sarat próbálta meg kiemelni az általa ásott gödör aljából. A férfi a munkája közben elveszítette az egyensúlyát és belecsúszott a halálos mélységbe - írja a Bors  a LadBible beszámolója alapján. 

A 71 éves férfi már egy éve ásta megrögzötten a gödröt. Állítólag álmában egy szellem mondta, hogy kincs rejtőzik a háza alatti szikla alatt, ezért kezdett bele az elképesztő munkába.  

Miután egyedül már nem győzte az ásást, nyugdíjasokat kezdett el pénzért felbérelni, hogy segítsenek neki a kutatásban. A férfi végül egy barátja szeme láttára zuhant bele a gödörbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!