nem semmi

2020.12.07. 11:30

Hűha! Gabriela Spanic különleges ajándékot kapott Galambos Lajcsitól

A mulatós zenész régóta ismeri a Dancing With The Stars versenyzőjét.

Forrás: TV2

Galambos Lajcsi már kilenc éve ismeri a TV2 Dancing with the Stars műsora miatt átmenetileg hazánkba költöző világsztárt, Gabriela Spanicot. Mivel a színésznő első magyarországi látogatása során kíváncsi volt arra, hogyan mulat a magyar, Tata melletti birtokán fogadást szervezett a tiszteletére.

„Mondtam neki, hogy nálunk pálinkával illik várni a vendéget, és örömmel koccintott velünk”

– mesélte a Bors szemléje alapján a Blikknek Lajcsi, aki kilenc éve őrzi a Gabriela Spanicnak szánt ajándékát, egy puli kutyát.

„Egy kristálypohárszett mellett olyan ajándékkal is akartam kedveskedni neki, amit rögtön a szívébe tud zárni, ezért kapott tőlem argentin törpelovat és magyar puli kutyát, mintegy erősítve Dél-Amerika és Magyarország állati jó viszonyát” – mondta a lapnak a mulatós.

Fotó: Bors

S bár mindkét négylábúhoz intéztek útlevelet, a sorozatsztár azt mondta, sok elfoglaltsága mellett nem tudna róluk gondoskodni, úgyhogy a puli azóta is Lajcsinál van.

„Remélem, lesz rá érkezésünk, hogy amíg a Dancing with the Stars miatt itt tartózkodik nálunk, addig megmutassam neki. Remélem, még emlékszik rá” – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!