Nagyvilág

2016.03.25. 15:14

Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: egy embert ártalmatlanná tettek Brüsszelben

Brüsszel - Egy embert ártalmatlanná tettek a brüsszeli Schearbeek negyedben zajló rendőrség akció során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

Brüsszel - Egy embert ártalmatlanná tettek a brüsszeli Schearbeek negyedben zajló rendőrség akció során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

A rendőrség különleges egységei egy magánlakásba történő behatolás közben egy embert lelőttek. Az értesülést a rendőrség még nem erősítette meg.

Szemtanúk szerint az akció megkezdésekor két robbanást és fegyverropogást lehetett hallani.

- MTI -Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: harmadik robbanás is hallható volt Schaerbeekben

Brüsszel - Harmadik robbanás is hallható volt a Schaerbeekben zajló rendőrségi akció során - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

Brüsszeli robbantások - Két robbanás és fegyverropogás hallatszott a brüsszeli Schaerbeeek negyedben egy rendőrségi razzia kezdetekor

Brüsszel - Két robbanás is hallatszott a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia megkezdésekor - jelentette a Belga hírügynökség péntek délután.

Brüsszeli robbantások - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia során

Brüsszel - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek nevű negyedben egy rendőrségi razzia során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!