Nagyvilág

2015.02.22. 13:48

The Order: 1886 - nagyon szép, de unalmas

Megérkezett a legújabb PS4 exkluzív játék, a The Order: 1886. A grafikája miatt már mindenki várta, hiszen végre gyönyörködhetünk abban, amit ez a brutális vas nyújt. A játékmenet viszont borzalmas lett.

Megérkezett a legújabb PS4 exkluzív játék, a The Order: 1886. A grafikája miatt már mindenki várta, hiszen végre gyönyörködhetünk abban, amit ez a brutális vas nyújt. A játékmenet viszont borzalmas lett. Ha valakinek megér ennyi pénzt a gyönyörködés, akkor rohanjon csak a boltba, de sok jóra ne számítson a játékmenetet illetően. Nem egyedi véleményről van szó, az összes nagy gamer magazin azt írja róla, hogy a látvány elképesztő, de a sztori elcsépelt és monoton. A játékosnak folyamatosan az az érzése, hogy mát látott ilyet, ráadásul ennél sokkal jobb játékokban. Túl sok benne az interaktivitást nélkülöző jelenet, illetve sok olyan karakter van, amivel nem lehet kapcsolatba lépni. Azért nagyon nem kell megijedni, nem ez az első és nem is az utolsó játék, ami a "szép, de pocsék" kategóriába esik. Teljesítményével olyan nagy nevek közé került be, mint a Ryse: Son of Rome, Killzone 2, Lair vagy a DriveClub. Ezekről mind elmondható, hogy a magazinok inkább csak a látványról tudtak beszélni pozitívumként. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a játékosoknak van egy rétege, ami kifejezetten erre vágyik. Minden konzolgyártó arra vágyik, hogy végre megmutassa, hogy mit tud a gép. A PS4 esetében most jött el ez a pont. Legközelebb viszont nem lenne rossz, ha egy menő forgatókönyv írót is alkalmaznának. Azt a fejlesztők sem várhatják, hogy pusztán a látványtól dobjunk egy hátast és már rohanjunk is a boltba.

Itt egy 15 perces videó, ami a játékot mutatja be használat közben:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!