Nagyvilág

2014.12.05. 08:57

Ilyen egy 6 milliárdos megayacht

Xhibitionist. Ennél találóbb nevet nem is kaphatott volna a képeken látható szuperyacht. Első pillantásra olyan, mintha a Batmobilt alakították volna át vízi járművé.

Xhibitionist. Ennél találóbb nevet nem is kaphatott volna a képeken látható szuperyacht. Első pillantásra olyan, mintha a Batmobilt alakították volna át vízi járművé. Nagy kérdés, hogy Ön hozzájuthat-e. Nagy valószínűséggel nem, mert 16 millió fontot, vagyis körülbelül 6 milliárd forintot kérnek érte. Azt is tegyük hozzá, hogy ez csak az alap "fapados" modellre elegendő. A yacht nem csak extravagáns, hanem praktikus is, több célnak is megfelel. Lehet rajta bulizni, pihenni, van hely a szuper sportkocsiknak és nem mellesleg, mindenki meg fogja nézni a kikötőben. A tervezője a svéd Eduard Gray, aki eddig az autóiparban mozgott (ez meg is látszik). Környezetbarát milliárdosoknak jó hír, hogy van rajta napelem, így gazdaságos és nem szennyezi feleslegesen a környezetet. Tekintse meg a fotókat a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!