Nagyvilág

2012.05.15. 13:14

Képek! Íme a világ egyik legdrágább lakása

Közel 23 milliárd forintba kerül ez a Hyde Parkra néző pazar luxustársasházi lakás, a világ egyik legdrágábbika.

Közel 23 milliárd forintba kerül ez a Hyde Parkra néző pazar luxustársasházi lakás, a világ egyik legdrágábbika. Magyar forintra átszámolva mintegy 23 milliárd forintba került Nagy-Britannia legdrágább eladásra kínált társasházi lakása, de világszinten is az egyik legborsosabb összegűnek számít ezzel az eladási árral. A nyolcadik emeleti lakásból a város egyik legszebb kilátása nyílik a Hyde Parkra és a Knightsbridge-re - legalábbis így hirdeti az ingatlanközvetítő, aki szerint - bár csak 4 napja jelent meg a hirdetés - máris jó pár érdeklődő akadt a lakásra, a világ minden tájáról, természetesen a leggazdagabbak köréből. A lakásban három szalon, öt szoba és hat fürdőszoba található - ennyi helység, valamint a méretes konyha kényelmesen elfér a picit nagyobb mint 835 négyzetméteres alapterületen.

A lakásnak egyébként két szárnya van, amit egy hosszú folyosó köt össze és persze az egész lakás berendezett, azt talán mondani sem kell: a legdrágább bútorokkal és műszaki cikkekkel. Ide csak költözni kell, már ha valaki kipengeti a tetemes vételi összeget.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!