Nagyvilág

2011.05.18. 18:26

Menyasszonyi ruhában akart öngyilkos lenni

<p>Szerelemi bánatában vetette ki magát a hetedik emeletről egy nő.</p>

Esküvőjüket tervezte az a kínai pár, akinek női tagja a minap öngyilkosságra készült, miután párja kijelentette: mégsem akarja nőül venni, majd szakított vele. A 22 éves Changchun-ban élő lány szerelmi bánatában látványos öngyilkosságot tervezett. Felvette elefántcsont színű menyasszonyi ruháját és egy lakóépület hetedik emeletéről készült kivetni magát. A rémült bámészkodók felkiabálásokkal megpróbálták lebeszélni az ugrásról a lányt - mikor észrevették lentről, hogy mire készül, később helyi tisztviselők is a helyszínre érkeztek.

A lány azonban döntött és ennek eredményeként drámai jelenet zajlott le, a meg nem nevezett lány ugyanis elrugaszkodott a párkányról, amikor Guo Zhong Fan egy helyi tisztviselő megragadta őt és megtartotta. A látvány elképesztő: a nő az ablakból lóg, a férfi egyszerre tartja őt a ruhájánál és karjánál fogta, míg az alattuk lévő emelet  ablakán kinyúlva egy másik férfi fogja a lány lábát. Végül nagy nehezen visszahúzták az öngyilkosjelöltet a keskeny ablakon, miközben lent nagyobb tömeg követte figyelemmel a drámai pillanatokat.
- MON -

A képeket ide kattintva nézheti meg >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!