Nagyvilág

2011.05.25. 18:16

Így néz ki a miniszterelnök otthona

<p>Ez az első alkalom, hogy a brit miniszterelnök bepillantást engedett ő és felesége magán rezidenciájába.</p>

Barack Obama és neje, Michelle londoni tartózkodásának második napján a Brit miniszterelnökkel és feleségével, David és Samantha Cameronnal töltik a nap egy részét. A program részeként a Cameron házaspár  Downing St 11 szám alatti magánrezidenciájukban (is) vendégül látták a first ladyt és az amerikai elnököt, ahol a fotósok egy képet készíthettek. Ezen Michelle Obama beszélget bizalmasan Samantha Cameronnal, s ez az első alkalom, hogy a Cameron házaspár bepillantást enged az életterükbe.

Az egyébként egyszerűen de drágán berendezett lakásból csupán a konyha látható igazán, ami nagyon modern, letisztult és nagyrészt rozsdamentes acél dolgokkal berendezett. A könyvespolcon a konyhához tartozó szakácskönyvek állnak, de William Shakespeare teljes életműve megtalálható valamint, valamint néhány gyerekkönyv, illetve egy kisebb DVD-gyűjtemény, amiből a miniszterelnök és neje válogathat egy esti filmezéshez. Ezek között megtalálható a Star Wars, aminek David Cameron nagy rajongója és valószínűleg a felesége kedvéért a Született feleségek több évada is megtalálható, valamint a Nagymenők, két stand-up komédia. A házaspár gyerekeinek a hét éves Nancynek, az öt éves Arthurnak és a kilenc hónapos Firenze-nek pedig SpongyaBob DVD-k láthatók a polcon. A polc mellett egy fiókos állványos egy vadonatúj síkképernyős TV látható.

 

Nézze meg a fotót ide kattintva >>>

 

A brit miniszterelnök és felesége minden vagyona ellenére úgy tűnik, hogy nem élnek pazarló életet, sőt, abból ami látható úgy tűnik, hogy magánéletükben ugyanúgy élnek, mint bárki más, csak a nagy átlagnál sokkal szebb lakásban...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!