Nagyvilág

2011.05.11. 15:02

Döbbenet! Mágneses erő lakozik a 6 éves Ivánban – Képek!

<p>A kisfiú ismeretlen eredetű mágneses erejével 25 kilogrammnyi fémet képes testére „tapasztani”.</p>

Ivan Stoiljkovic első látásra semmiben nem különbözik kortársaitól: játékos, vidám, kíváncsi gyerek. Ugyanakkor akaratán kívül tud, képes valamire mások nem: megragadnak a fémtárgyak a testén Iván teste ugyanis olyan, mint a mágnes. A horvát Koprivnica falu mellett élő család legfiatalabb tagja evőeszközöket, serpenyőket, mibiltelefont és mindent, ami fém vagy amiben fém van képest meztelen felsőtestén megtartani,   egyidőben 25 kilónyit, de néhány perc alatt annyira kimerül ettől Iván, hogy érthető módon nem gyakran csinálja. A különös képesség azonban nem merül ki ennyiben Ivánnak ugyanis gyógyító ereje is van. Mindezt egészen véletlen módon fedezték fel:  szomszédjuknak egy traktor szétroncsolta egyik lábát, amióta a szerencsétlenül járt férfi súlyos fájdalmakkal élt. Egyik nap Ivan családjánál volt, amikor meglepte egy érzés: nem fáj a lába, de mikor elment a fájdalom visszatért. Ez elgondolkodtatta a férfit, aki hamar rájött arra: ha a kis Iván a közelében tartózkodik elmúlik a fájdalom. A fiú nagyanyja Dragica ekkortól mindig teste fájó pontjaira tette unokája kezét. A gyermek keze „sütni” kezd ilyenkor és minden egyes alkalommal elmúlik a fájdalom.

A képeket ide kattintva tekintheti meg >>>

Ez a rejtélyes gyógyító képesség, ez a mágneses energia azonban ismeretlen eredetű és a beszámolók szerint a fiút eddig nem is vitte el orvoshoz a család, hogy kiderítsék milyen különös adomány ez. Bár, nem egyedülálló, nemrégiben egy szerb kisfiúról derült ki, hogy hasonló mágneses képességekkel bír. 
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!