Nagyvilág

2011.04.15. 10:15

Áldozatokat követelő önégetés egy bevont jogosítvány miatt

<p>Felgyújtotta magát Oroszország krasznojarszki területén egy férfi, akinek a bíróság bevonta a járművezetői jogosítványát - adta hírül pénteken az ukrán TSZN híradóműsor. Az önégetés során ketten vesztették életüket, további három ember különböző égési sérüléseket szenvedett.</p>

Egy 50 éves férfi péntek reggel hatolt be az irbejszki járásbíróság fából épült székházába, ahol valamilyen gyúlékonyfolyadékkal - valószínűleg benzinnel - öntötte le magát, majd gyufát gyújtott. A helyiség meglehetősen zsúfolt volt, és az égő emberről a tűz pillanatok alatt átterjedt a berendezésre és a falakra. Az így keletkezett tűzvészben az öngyilkos férfin kívül még egy ember életét vesztette, három további személyt pedig különböző fokú égési sérülésekkel szállítottak kórházba.

Mire a lángokat a kivonuló tűzoltók eloltották, a járásbíróság 130 négyzetméteres területe teljesen kiégett. A helyi ügyészség tájékoztatása szerint az önégetést elkövetett férfinak aznap kellett megjelennie a bíróság előtt, miután előző nap egy közlekedési szabálysértés miatt bevonták a jogosítványát.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!