Nagyvilág

2011.03.11. 15:11

Szovjet tanítónőre emlékeztet legújabb frizurájával Timosenko

<p>Julija Timosenko volt ukrán kormányfő időről-időre újabb meglepő frizurákkal áll a nyilvánosság elé.</p>

Legújabb hajviseletével az ítészek szerint leginkább egy szovjet tanítónőre hasonlít a 70-es évekből - írja az ukrán kiadású Komszomolszkaja Pravda. Elemzők szerint ezzel a fogással az idősebb nemzedék tetszését szeretné elérni.

A már-már védjegyévé vált "koszorús" frizurája helyett Julija Timosenko legutóbb egy szolid konttyal a feje búbján nyilatkozott a sajtónak, amivel tíz évvel idősebbnek nézett ki valós koránál. Natalja Scsorbalj neves ukrán stylist szerint amikor az ukrajnai "Vaslady" a tarkóján alakítja ki a kontyát, meglepően hasonlít a néhai Grace Kelly amerikai színésznőre, ám ha ugyanaz a konty a feje búbjára kerül, egy hétköznapi, szürke, falusi tanítónővé alakul át.

Divatszakértők szerint Timosenko nem véletlenül változtatott külsején pont akkor, mikor az ügyészség immár lezárni készül az ellene folytatott eljárást és a nagy összegű sikkasztás vádjának elbírálását rövidesen átengedi a bíróságnak. Elemzők szerint a jelenlegi ukrán elnök legerősebb ellenlábasának számító volt kormányfő így akarja elnyerni az idősebb nemzedék szimpátiáját és azt a benyomást kívánja kelteni, hogy a hatalmon lévő politikai erők valójában egy hétköznapi asszonyt akarnak koncepciós eljárás keretében a sárba tiporni.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!