Nagyvilág

2011.01.14. 10:29

Képek! Kibontották a bérházat a férfi alól

<p>A bontásra ítélt lépcsőházból nem volt hajlandó kiköltözni a legfelső lakó ezért a fejlesztő cég öt emeletet kibontott alóla.</p>

Kínában nem cicóznak, legalábbis az ingatlanfejlesztő cégek, ugyanis egy egészen elképesztő eljárás zajlik éppen egy bontásra ítélt épület és annak legfelső lakója, valamint az fejlesztő cég között. A felállás egyszerű: a férfi nem akar költözni, a cég viszont azt akarja, hogy tűnjön el onnan. A férfi akkor költözött a házba, mikor egy közeli cégnél munkát vállalt és a házat a cégtől kapta lakhatásra. Munkahelyét azonban felszámolták, mire ő és több munkatárs-lakó meg akarta venni a cégtől a lakásokat, de nem adták el nekik, ugyanakkor – a férfi szerint – a cég biztosította a dolgozókat, hogy nem adja el a lakásokat.

A 42 éves Zhao Yanhongon kívül minden más lakóval megegyezett a társaság, s ők is rendre ki is költöztek. A férfit minden módon rá akarta venni a beruházó, hogy kövesse a többiek példáját, de ő nem hátrált meg, mire a fejlesztő cég durvább eszközökhöz nyúlt. Egyik reggel munkagépek érkeztek a helyszínre és szó szerint kibontottak a férfi lakása alól 5 emelet. Pontosabban a lépcsőházi részt, így a ház most úgy néz ki, mint amit kiberheltek.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A helyzet szürreális, a látvány nem kevésbé, amit leginkább egy hatalmas cölöpökön álló ház látványát kelti kis virágokkal az erkélyen... Abszolút bizarr és nagyon veszélyes, ugyanis az épület, vagyis ami maradt belőle bármikor leomolhat.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!