Nagyvilág

2010.06.12. 12:34

Egy brit nő hozza világra Oszama bin Laden unokáját

<p>Egy 29 éves bristoli brit nő hordja a szíve alatt a terroristavezér, Oszama Bin Laden unokáját.</p>

A The Sun című bulvárlap szombati cikkében arról ír, hogy a fiatalasszony béranya. Louise Pollard (képünkön) 30 ezer fontért (körülbelül 10 millió forint) vállalta el, hogy kihordja a 29 éves Omar Bin Laden, Oszama fiának gyermekét. A terroristavezér negyedik gyereke Katarban él, és egy 54 éves brit nőt, Jane Felix Browne-t vette el feleségül. Omar nagyon szeretne gyereket új arájától, ezért az interneten keresett béranyát. Erre jelentkezett a bristoli fiatalasszony. Louise Pollard egyébként egyedül neveli gyerekét, korábban pedig egy londoni párnak kétszer is szült gyereket béranyaként.

A Sun beszámolója szerint a nő családjának néhány tagja elítéli az asszonyt, de a többség azért támogatja a kismamát. Egyik egyik rokona azt mondta: Louise-t egyedül a pénz érdekli, nem pedig, hogy kinek a babáját hordja ki. Omarék eredetileg próbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel, de a feleség előrehaladott kora miatt ez nem sikerült. Így Jane petesejtjét megtermékenyítették Omar spermájával, majd ezt ültették a bristoli nőbe. Az asszony a héten végezte el a házi terhességtesztet, amely pozitív lett.

A nő azt mesélte, hogy Omar figyelmeztette: bárki, bármit mondjon is neki, ne felejtse el, hogy ő nem egyenlő a saját apjával. Louise Pollard a lapnak elmondta: a terroristavezér fia gyűlöli az apját, nem tartja vele a kapcsolatot, mert korábban durván bánt vele. Pollard, aki közeli barátságba került Omarral és feleségével azt mondta: Oszama fia nem is akarná elmondani apjának, hogy ismét unokája születik.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!