Nagyvilág

2010.04.18. 08:36

VULKÁNI HAMU - Interneten tartotta esküvőjét egy brit-ausztrál pár

<p>Dubaiban ragadt egy brit-ausztrál pár az izlandi vulkáni hamufelhő miatt, ezért rokonaik és barátaik az interneten nézhették meg, amint kimondták a boldogító igent - számolt be a különös esetről vasárnap az ausztrál média.</p>

A 24 éves, londoni Sean Murtaugh és a 30 éves, ausztrál Natalie három héttel ezelõtt házasodtak össze egy polgári esküvõn az ausztráliai Brisbane-ben, de úgy döntöttek, brit rokonaik és barátaik számára is tartanak egy ceremóniát a nyugat-londoni Ealingben. Ez szombaton lett volna, de csütörtök óta Dubaiban ragadtak, mert nem tudtak felszállni egyetlen Európába tartó járatra sem a vulkáni hamufelhõ miatt.

Sikerült viszont szállást kapniuk egy dubai hotelben és a szálloda alkalmazottai segítettek nekik megvalósítani az újabb esküvõt.. A hotel dolgozói feldíszítették az elõcsarnokot, csináltattak nekik egy háromemeletes tortát, kaptak egy laptopot és egy kivetítõt is, és a Skype nevû program segítségével közvetítették hozzátartozóiknak élõben a ceremóniát.

A võlegény kapott kölcsön egy öltönyt, a menyasszonynál pedig a csomagjában volt az esküvõi ruha. Az anyakönyvvezetõ a világhálón át vezette le az esküvõt: Caroline Black azt nyilatkozta, "ugyanolyan esküvõ volt ez is, mint a többi, csak a házaspár nem volt ott a helyszínen."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!