Multimédia

2009.01.08. 11:11

Péntektől letölthető a Windows 7 tesztverziója

<p>"Minden idők legjobb Windowsának közreadása előtt vagyunk" - hangoztatta Steve Ballmer a Las Vegas-i bemutatón.</p>

Pénteken jön ki a Windows-7 operációs rendszer beta változata. Ezt a Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer jelentette be csütörtökön Las Vegasban, a Fogyasztói Elektronikai Vásár (CES) megnyitóján mondott beszédében.

"Minden, ami jó ott lesz ebben a változatban: az egyszerűség, a megbízhatóság és a gyorsaság" - tette hozzá a Microsoft első embere.

Péntektől az egész világon elérhető a Windows-7 beta változata. Ballmer felhívta a felhasználókat, hogy töltsék le és kezdjék kipróbálni az új operációs rendszert.

A régóta várt Windows-7-ben a Microsoft ígérete szerint egyszerűbb lesz a mindennapi munka, gyorsabb a számítógép indítása, könnyebb lesz mindenféle ügyes eszközt kapcsolni az otthoni számítógépes hálózatba.

 

A Windows-7 van hivatva felváltani a balul sikerült Vista operációs rendszert, amely két éve jelent meg az akkor már elaggottnak tekintett XP helyett. De a Vista olyan sok kritikát váltott ki, hogy a felhasználók tekintélyes hányada máig inkább az immár 7 éves XP-t használja.

A végleges változat pontos megjelenését illetően azonban nem lehetünk okosabbak, Ballmer ugyanis erről nem ejtett szót.

Képek az új Windosról >>>

  • iBoobs - hullámzó mellek az iPhone-on
    Az Apple letiltotta azt az alkalmazást, melyben a telefont mozgatva kedvünkre rázhattunk két méretes női mellet az iPhone kijelzőjén.

  • Az iTunes megszüntette a másolásvédelmet
    Beszüntette a másolásvédelmet az Apple az iTunes az internetes zeneboltban árult dalokra, igaz, esetenként drágulni fognak a számok.

  • Ingyen nézhető magyar filmek
    Meghosszabbította ingyenes otthoni hozzáférést biztosító karácsonyi akcióját a NAVA. Januárban még szabadon lehet nézelődni.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!