Multimédia

2008.10.28. 15:10

Megújul a Messenger Live

<p>Inkább látványos, mint hasznos újításokkal jelentkezik a Windows Live programcsomag részeként megjelenő új Messenger.</p>

Több mint egy chat program - ezzel a szlogennel hirdeti a Microsoft a Windows Live programcsomag részeként megjelenő új Messenger Live-ot, amely immár a kilencedik verzió a sorban.

Az újdonság a kései béta fázisban van, és egyenlőre csak az angol nyelvű verzió érhető el. A Live programcsomag kétség kívül legnépszerűbb tagja, az új Messenger komoly változásokon esett át, már ami a külső megjelenést illeti.

Személyre szabható a csevegőablak, sőt még a bejelentkezési ablak is, de az új Messenger még olyan dolgokra is felhívhatja a figyelmünket, hogy épp ki váltott avatart... A célközönséget tekintve ezen különösebb mód nincs mit meglepődni, elvégre is az Messenger-t leginkább a tizenéves korosztály használja.

Idegesítő újdonságoknak sem leszünk híján: van például hangos aláírás funkció, ami mindenféle hangefektekkel bombázza a gyanútlan felhasználót, vagy akár kedvenceket is jelölhetünk partnereink közül.

Szintén "hasznos" újítás, hogy az új Messenger lehetővé teszi, hogy akár 4 különböző helyről is bejelentkezhessünk, feltölthetünk .gif animációkat avatar-nak, sőt akár egyedi hangjelzéseket is rendelhetünk az egyes partnereinkhez.

A végleges verzió megjelenését február 10-re ígérik.

  • Az iPodon is szóljon az isteni ige!
    A római katolikus egyház szerint a nyomtatott szöveg már nem elégséges az isteni ige terjesztéséhez, ezért az új technikákat is igénybe kell venni.

  • Virtuális lopás, valós verés
    Virtuális tárgyakat szerzett meg erőszakkal két holland fiú egy harmadiktól, ezért közmunkára ítélte őket egy holland bíróság.

  • Jön az instant Windows?
    Néhány másodperc alatt betöltő operációs rendszert tervez a Microsoft.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!