Miskolc hírei

2011.01.24. 07:39

Avasi paneltűz: még a szakértő dolgozik

<p>Miskolc, Eger - Még mindig a szakértői vizsgálat eredményére várnak a rendőrök, így nincs előrelépés és új fejlemény a 2009 augusztusában bekövetkezett, három halálos áldozattal járó avasi paneltűz vizsgálatában, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Soltész Bálint, az ügyben eljáró Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.</p>

Mint arról beszámoltunk, az egri rendőrök több ember halálát okozó közveszélyokozás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy személyt – a tragédiában tűzfészekként közreműködő lakás tulajdonosát –, de mint Soltész Bálinttól megtudtuk, ezen a téren sincs elmozdulás, újabb gyanúsítás nem történt.

ÉM


Kapcsolódó cikkek:

Avasi paneltűz: egy éve volt...
Miskolc - Egy év eltelt, és még nincs felelőse az avasi paneltűznek.

Újabb feljelentés várható paneltűz-ügyben
Miskolc - A villámgyors takarítás során a nyomok jó része is eltűnt: ezért ki a felelős?

Eladták a paneltűzben kiégett miskolci lakást
Miskolc - Önkormányzati bérlakás vagy szolgálati lakás lesz abból a miskolci panellakásból, ahol tavaly augusztusban tűz pusztított - tudta meg a Blikk. A szerencsétlenségben egy édesanya és két gyermeke meghalt. A 61 négyzetméteres, két és félszobás lakást az önkormányzat megbízásából az MIK Zrt. vásárolta meg.

Elfogultságot jelentett be az ügyészség a paneltűz kapcsán
Miskolc - Elfogadták az ügyvéd érvelését: nem szerencsés, hogy az ügyben érintett F. K. Raszter újítja fel az ügyészség épületét

Avasi Paneltűz | Mi van a videón?
Miskolc, Eger - Gondatlanságból elkövetett, több ember halálát okozó közveszélyokozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy magánszemély ellen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a miskolci paneltűz ügyében. A magánszemélyt Soltész Bálint, a főkapitányság szóvivője nem akarta megnevezni.

Avasi paneltűz: az egyik lakó a gyanúsított lett 
Miskolc - Az avasi lakótelepi ház egyik lakója, egy idős hölgy a gyanúsítottja a tavaly augusztusi miskolci lakótelepi tűznek - tutda meg a Népszabadság.

Miskolci paneltűz ügy: egy gyanúsított már van
Eger - Gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség egy magánszemélyt a miskolci paneltüzes esetként elhíresült ügyben a napokban – tájékoztatott Soltész Bálint, a büntetőeljárásban nyomozást folytató Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Paneltűz Miskolcon | Mégis bűncselekmény történt? - Gyanúsított már van
Eger, Miskolc - Gyanúsítottként hallgatott ki egy embert a rendőrség a 2009. augusztusi, miskolci paneltűzzel kapcsolatban. Több ember halálát okozó közveszély okozás gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Azt, hogy vannak-e további felelősei a tragédiának, még vizsgálják - mondta el Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-fõkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek szerdán. A tűzben három ember, egy anya és két gyermeke haltak meg füstmérgezés miatt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!