Mezőkövesd hírei

2010.12.07. 13:10

Küldjön hírt: Ezüstérem Tiszaújvárosból

<p>Mezőkövesd - Ismét kiváló eredménnyel örvendeztette meg szurkolóit a mezőkövesdi U11-es korosztály labdarúgó csapata.</p>

Az ifjú focisták Tiszaújvárosba látogattak december 5.-én,ahol a szervezők 2 négyes csoportot sorsoltak a nyolc csapatból és a mi fiaink az A jelű csoportba került ahol fél tízkor az Encs csapatával mérték össze tudásukat,sokáig fej fej mellett kiegyenlített csatát vívtak a srácok de egy gyors támadást követően megszerezték a vezetést és ezt már ki sem engedték a kezükből a meccs végéig! Rövid pihenő után Hajdúböszörmény 11 éves focistái akarták megállítani a kövesdi hengert, de a kék sárga csapat esélyt nem adva rohamozott,s rövidesen góllá értek a kövesdi támadások és,hogy kétség ne férjen hozzá,hogy ki a jobb kettőre növelték az előnyt az aranylábú gyerekek,ezt az eredményt tartani is tudták így ismét győztesen hagyták el a pályát!A két győzelemmel már biztos továbbjutóként léptek pályára a legények és könnyedén hozták ez egri csapat elleni mérkőzést 5 rúgott és egy kapott góllal.

Az elődöntőt a B csoport 2. helyezettjével a Balmazújvárossal játszották a srácok, meglepetésre könnyed játékkal magabiztosan 4-1 arányba hozták a rangadót az ifjú labdarúgóink a szépszámú szurkoló közönség nagy nagy örömére. A másik ágon hetes párbaj döntött és így a Debreceni Sport Iskola csapatával csaptak össze a fiúk, a vezetést a kövesdi csapat szerezte meg de gyorsan válaszoltak a hajdúságiak és nagy nagy bánatunkra még kétszer sikerült betalálniuk,a mi fiaink is nagy rohamokat indítottak de a szerencse ma az ellenféllel volt és hiába szépítettek a legénykék az egyenlítésre már nem jutott idő így 3-2-es vereséget szenvedtek az ifjú reménységek. Büszkén vették át a szépen csillogó ezüstérmeket.
A mezőny legjobbjának Baranyi Bencét választotta a rendezőség.Csak gratulálni lehet ehhez a szép eredményhez!
- Pál Roland -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!