Magyarország

2013.06.09. 11:05

Árvíz - Élelmet és szúnyogriasztót oszt a Győrújfalunál dolgozóknak az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest, 2013. június 8., szombat (MTI) - Élelmet és szúnyogriasztót oszt a Győrújfalunál dolgozóknak az Ökumenikus Segélyszervezet.

Budapest, 2013. június 8., szombat (MTI) - Élelmet és szúnyogriasztót oszt a Győrújfalunál dolgozóknak az Ökumenikus Segélyszervezet.

A szervezet szombat este az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a győrújfalui gát megerősítésén dolgozó több mint 250 embernek ételt, gyümölcsöt, csokit, ásványvizet, továbbá - a dolgozók kérésére - szúnyogriasztót is visznek.

A Győrújfaluról kitelepítettek segítésére a segélyszervezet szombaton egy úgynevezett segítőpontot is létrehozott a győrújbaráti evangélikus parókián. Mint írták, a helyi sportcsarnokban elszállásolt kitelepítetteket a késő délutáni órákban Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója és Soltész Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára is meglátogatta.

Közleményükben ismét kiemelték, hogy a www.segelyszervezet.hu oldalon online adományozással lehet csatlakozni az összefogáshoz, csekket a 06 (1) 205 39 55-ös telefonszámon lehet kérni, átutalással pedig a 11705008-20464565-ös számlaszámra "árvíz" megjelöléssel lehet eljuttatni az adományokat.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!