Magyarország

2013.03.23. 12:32

Negyvennégy határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Szeged, 2013. március 23., szombat (MTI) – Több csoportban összesen negyvennégy határsértőt, köztük két gyermeket fogtak el a rendőrök Röszke és Mórahalom térségében egy nap alatt – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szeged, 2013. március 23., szombat (MTI) – Több csoportban összesen negyvennégy határsértőt, köztük két gyermeket fogtak el a rendőrök Röszke és Mórahalom térségében egy nap alatt – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.Szenti Szabolcs elmondta, hogy az illegális migránsok mindegyike a zöldhatáron keresztül, gyalogosan lépett magyar területre, a rendőrök a stabil hőkamera segítségével, illetve lakossági bejelentés alapján fedezték fel őket.

A határsértők Pakisztánból, Szíriából, Sierra Leone-ból, Indiából és Koszovóból jöttek. Utóbbiak két kisfiúval érkeztek – tudatta a rendőr százados.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!