Magyarország

2013.02.11. 13:00

Vértesi és Fekete fantasztikus vívása egy ezüst és két bronzérmet jelentett a hétvégén

Budapest, Debrecen - Vértesi Lili és Fekete Laura is dobogón végzett a hétvégi Olimpici viadalon a gyermek lányok mezőnyében. Lili fantasztikus szombatot produkál és bronzérmet nyert az újonc lányok közt is.

Budapest, Debrecen - Vértesi Lili és Fekete Laura is dobogón végzett a hétvégi Olimpici viadalon a gyermek lányok mezőnyében. Lili fantasztikus szombatot produkál és bronzérmet nyert az újonc lányok közt is.A Vasas rendezte a 2012/13-as idény 3. Olimpici versenyét az utánpótlás korú párbajtőr vívók részére. A hatalmas mezőnyben a DHSE-PMD vívói is képviselték magukat és három dobogós helyezéssel térhettek haza a cívis városba.

A gyermek lányok mezőnyében Vértesi Lili nagyon magabiztos vívással ezüstérmet nyert, míg Fekete Laura szintén kiemelkedő teljesítménnyel a 3. helyen végzett. Ugyanebben a korcsoportban Kálmán Csengének csupán egy tus hiányzott e legjobb 24 közé jutáshoz.

A szombati napon Kálmán Gyöngyvér a legkisebbek (törpici) között végzett az előkelő 10. helyen. Vértesi az újoncok mezőnyében is bizonyított. Az előző naphoz hasonlóan ismét dobogóra állhatott, ezúttal bronzérmet nyert.


Eredmények

Gyermek leány párbajtőr:

2. Vértesi Lili

3. Fekete Laura

Újonc leány párbajtőr:

3. Vértesi Lili

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!