Magyarország

2012.11.25. 12:03

Egy felmondás indoklását várja Tarlós Istvántól az LMP

Budapest, 2012. november 25., vasárnap (MTI) - Az LMP választ vár Tarlós István főpolgármestertől arra, hogy miért mondott fel azonnali hatállyal és indoklás nélkül november 10-én a Budapest Esély Nonprofit Kft. igazgatójának. Az ellenzéki párt elfogadhatatlannak tarja, hogy a főpolgármester "ilyen felelőtlen döntést hozott" egy szakmailag és gazdaságilag is kifogástalanul működő cég irányításáról.

Budapest, 2012. november 25., vasárnap (MTI) - Az LMP választ vár Tarlós István főpolgármestertől arra, hogy miért mondott fel azonnali hatállyal és indoklás nélkül november 10-én a Budapest Esély Nonprofit Kft. igazgatójának. Az ellenzéki párt elfogadhatatlannak tarja, hogy a főpolgármester "ilyen felelőtlen döntést hozott" egy szakmailag és gazdaságilag is kifogástalanul működő cég irányításáról.Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben Kaltenbach Jenő fővárosi frakcióvezető és Szél Bernadett parlamenti képviselő hangsúlyozza, hogy az elsősorban közfoglalkoztatás-szervezéssel és esélyegyenlőségi programok szervezésével foglalkozó cég működésére mindeddig senkinek sem volt panasza. Hozzáteszik, hogy az a tavalyi több mint húsz százalékos elvonás ellenére is megőrizte működőképességét, sőt az előző éveknél nagyobb arányban tudta nyílt piaci munkahelyhez segíteni az álláskeresőket.

Érthetetlennek tartják az igazgatóváltást és megjegyzik, hogy arra eddig sem az intézmény korábbi vezetője, sem az ügyben kérdéseket feltevő LMP nem kapott indoklást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!