Magyarország

2011.03.25. 16:35

Öt csoport hat mérkőzésével folytatódnak a labdarúgó Eb-selejtezők

<p>A Magyarország-Hollandia találkozón kívül még öt mérkőzést rendeznek pénteken a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőiben. A Spanyolország-Csehország és az Szlovénia-Olaszország összecsapásokon világbajnoki résztvevők játszanak egymással.</p>

A versenysorozat honlapján elérhető információk szerint az A csoportban a második helyért küzdő Ausztria és Belgium találkozik.

Két mérkőzést rendeznek a C csoportban: Szerbia Észak-Írország válogatottját fogadja, Szlovéniába pedig a szomszédos Olaszország legjobbjai látogatnak.

Szomszédos országok válogatottjai találkoznak Luxembourgban is: a miniállamba a francia csapat utazik.

Az E csoportban a négy nap alatt lejátszandó két magyar-holland első összecsapása következik: ezúttal Budapesten, kedden majd Amszterdamban lépnek pályára a csapatok.

Rangadóval folytatódik az I csoport küzdelemsorozata: Granadában, Spanyolország-Csehország mérkőzést rendeznek, a mérkőzés játékvezetője Kassai Viktor lesz.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!