Magyarország

2010.09.20. 15:09

Staudt Gábor: Tarlóssal él tovább az SZDSZ

<p>Tarlós István egyes terveit nehezményezte a jobbikos főpolgármester-jelölt, Staudt Gábor hétfői sajtótájékoztatóján.</p>

Staudt szerint a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje volt SZDSZ-es politikusokat vonna be a városvezetésbe. Szerinte Tarlós István Atkári Jánosra bízná a főváros pénzügyeit, a városépítészetért pedig továbbra is Bojár Iván András felelne, Demszky Gábort pedig szívesen látná maga mellett tanácsadóként a fideszes jelölt.

Staudt Gábor szerint ezek a politikusok "bizonyítottan tönkretették" a várost, így velük szabályosan nagykoalíció alakulna ki Budapest ellen.

Staudt Gábor nehezményezte azt is, hogy Tarlós a programjában - a jobbikos jelölt állítása szerint - a Jobbik szakmai ötleteit használja. Ilyen a Dunára nyitott főváros, vagy az egységes Budapest Őrség.
A jobbikos jelölt hozzátette, hogy pártja szerint Budapest kulturális sokszínűsége átcsapott agresszív liberalizmusba. Budapesten Staudt szerint is teret kell adni más nemzetek kultúrájának is, de rendezett formában.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!