Magyarország

2010.09.05. 17:45

Idős férfi után kutattak a XVIII. kerületben - csaknem másfél nap után került elő

<p>Budapest - Több mint egy nap keresés után került elő egy idős férfi a főváros XVIII. kerületében. A bácsi még szombaton ment el biciklizni, de nem ment haza. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat emberei vasárnap délután bukkantak rá, a család és a környékbeliek segítségével. A férfi jól van, mint kiderült, az éjszakát otthonától 200 méterre töltötte.</p>

A 65 éves férfi több krónikus betegségben szenved. A XVIII. kerületi Napló utcából tűnt el. Biciklizni ment szombaton, családja azóta nem látta. Hozzátartozói mindössze 20 perccel az eltűnése után keresni kezdték, és értesítették a rendőrséget is. A munkába a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vasárnap délután kapcsolódott be.

Az idős férfi négyóránként gyógyszereket kap, így fennállt annak a veszélye, hogy magatehetetlen állapotban lesz, amikor rátalálnak. Balázs László, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: a férfira a körülményekhez képest meglepően jó állapotban bukkantak rá a kerület Almáskert nevű részén. Csaknem másfél napig feküdt a földön, elmondása szerint leesett a biciklijéről, és várta, hogy valaki rátaláljon. A mentők a férfit kórházba szállították, hogy ott kivizsgálhassák.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!