Magyarország

2010.07.02. 13:25

Benzinkutat rabolt, majd hasba szúrta magát egy férfi Beleden

<p>Kirabolt egy benzinkutat, majd hasba szúrta magát egy 23 éves beledi férfi. Százezer forintot és a kutas autóját is elvitte, majd üldözői elől egy parkba menekült, ott találtak rá hasában a késsel.</p>

Késsel fenyegette meg az egyik benzinkút alkalmazottját a fiatal férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Beleden, majd miután az átadta neki a kasszában lévő százezer forintot még az autókulcsát is követelte tőle. A kocsival aztán a 86-os úton Csorna irányába menekült el a helyszínről.

A kutas értesítette a rendőrséget és elmesélte a történteket egy, a kúton vásárló embernek is, aki utána eredt a rablónak. A férfi és a rendőrség közösen üldözte a 23 éves beledi férfit, aki Csornánál kiugrott az autóból és egy búzamezőre menekült, a rendőrök itt találtak rá, késsel a hasában. A férfit kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek.

A férfi ellen a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított eljárást - tájékoztatott Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!