Magyarország

2010.05.17. 14:54

ÁRVÍZ - Három település a víz fogságban Dél-Dunántúlon

<p>Több helyen vízátfolyás miatt útzárat rendelt el a rendőrség.</p>

Közúton háromtelepülés: Alcsómocsolád, Tarrós és Vázsnok megközelíthetetlen a Baranya-csatorna és a Mágocs környéki halastavak kiöntése miatt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Varga Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ügyeletese.

A 66-os főúton Sásd Pécs felől nem közelíthető meg, kerülő úton lehet csak a baranyai városba eljutni. A Dombóvár és Mágocs közötti úton sem lehet közlekedni, mivel Csikóstöttösön a Hábi-patak áradása miatt lezárták az utat. Mázán a vasúti hídnál, Somogyhatvan és Patosfa között, valamint Pécsett az újmecsekaljai vasúti átjárótól Pellérd határáig nem lehet autóval közlekedni a vízátfolyások miatt.

Varga Zoltán hozzátette: sok helyen nem rendeltek el útzárat, de kisebb vízátfolyások nehezítik a közlekedést, ezért kiemelt figyelemre van szükség. Az ügyeletes elmondta azt is, hogy az út menti rézsűk jelentősen átáztak, ezek állékonyságát is fokozottan kell figyelni.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!