Magyarország

2010.04.23. 14:46

Csoportos rablás Egerben - gyerekek fosztottak ki egy gyereket

<p>Egy telefonért és 20 forintért raboltak ki egy 13 éves fiút csütörtökön Egerben. A támadók - csak úgy mint áldozatuk - gyerekek. A fiatal rablókat elkapták.</p>

Az Egri Rendõrkapitányságra csütörtökön, nem sokkal 3 óra elõtt érkezett a bejelentés, hogy Egerben a Vízimolnár utca végén lévõ parkolóban hárman megtámadtak egy 13 éves fiút. A rablók mindössze egy telefont, és 20 forintot zsákmányoltak.

Nem sokkal a történtek után a rendõrök három fiatal fiút állítottak elõ. A társaság legidõsebb, 14 éves tagját a rendõrök gyanúsítottként hallgatták ki, és eljárást is indítottak ellene csoportosan elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt. A két fiatalabb gyerek csupán 12 illetve 13 éves, így koruk miatt nem indulhatott ellenük nyomozás - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!