Magyarország

2007.11.05. 17:30

Élő videóközvetítés az Országgyűlésből

<p>Érdeklik a közügyek? Ön szenvedélyes politizáló? Akkor megtalálta a helyet, amit keres. <A href="http://sgis1.mkogy.hu/video/live.ram">Portálunkról ezentúl élő egyenes adásban kísérheti figyelemmel az Országgyűlés üléseit.</A> Az ülés megtekintéséhez RealPlayer lejátszó szükséges, amit ingyenesen letölthet <A href="http://www.real.com/freeplayer?rppr=fed">ITT</A>.</p>

Portálunkon ezentúl élő egyenes adásban közvetítjük a Magyar Köztársaság Országgyűlésének üléseit. A portálról közvetlenül elérhető lesz az élő videóanyag, így akár munka közben, akár otthon, miközben szörfözik a neten, nyomon követheti az országos horderejű ügyek sorsát, kedvenc politikusainak felszólalását, de ha csak gyönyörködni szeretne a csodálatos belső terű parlamenti ülésterem berendezési tárgyaiban és művészeti értékeiben, akkor is ez az a hely, amit eddig keresett.

Bár jelenleg még a RealPlayer nevű, ingyenesen letölthető program telepítése után kapcsolódhat be az adásba. (a lejátszót a követhező honlapról tudja letölteni, majd telepíteni: http://www.real.com/freeplayer?rppr=fed), hamarosan közvetlenül honlapunkról, a www.videonezo.huportálunk lejátszófelületéhez hasonló platformon élvezheti az adást, amelyhez közvetlenül csatlakozhat majd a főoldalunkról, amikor épp ülésnap van.

A közvetítés kedd reggel kilenc órakor kezdődik: kövesse nyomon Ön is portálunkon!

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!