Kazincbarcika hírei

2019.03.21. 14:17

Újra nagy sikert aratott az Észak állásbörzéje Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Óriási érdeklődés kísérte szerdán Kazincbarcikán az Észak Állásbörzét.

Kazincbarcika - Óriási érdeklődés kísérte szerdán Kazincbarcikán az Észak Állásbörzét.

Tavaly ősszel a Miskolci Egyetemen szervezett az Észak-Magyarország állásbörzét, amelyet március 5-én újabb sikeres börze követett – vidéken elsőként Tiszaújvárosban. A sikerek nyomán most Kazincbarcikán vállalkoztunk arra, hogy összehozzuk a munkaadókat a munkavállalókkal.

„Összesen 23 kiállító volt jelen Kazincbarcikán, látva a hatalmas érdeklődést, mindenki elégedett volt” – hangsúlyozta Maros Éva, a lap értékesítési vezetője.

Élénkíteni kell!

Negrutz Ágoston miniszteri megbízott, a megyei közgyűlés elnökének főtanácsadója megnyitó beszédében a Miskolcon élő híres közgazdászt, Kopátsy Sándort idézte: „A gazdasági életet csak élénkíteni és fékezni lehet. Alakítani nem.” Elmondta, hogy megyénk vezetése is azon fáradozik, hogy élénkítse gazdaságunkat. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program révén a 2014–20 közötti időszakra 93 milliárd forint áll rendelkezésünkre, ebből már közel 90 milliárd gazdára talált.

A megye foglalkoztatási helyzete javuló tendenciát mutat. Az érintettek egymásra találásáért, a hátránnyal küzdők helyzetbe hozataláért mindent megtesznek a megyei foglalkoztatási paktum munkatársai. Negrutz Ágoston örömteli ténynek nevezte, hogy az Észak-Magyarország is nagy jelentőséget tulajdonít a gazdaság fejlődésének.

ÉM-BGY


[related-post post_id="4164172"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!