Kazincbarcika hírei

2012.01.09. 14:39

A Szolnok és Bialaszek

Ózd - Az új esztendő első teljes hétvégéjén az ózdi tekecsarnokban rendezték meg a hagyományos Kájel Árpád emlékversenyt.

Ózd - Az új esztendő első teljes hétvégéjén az ózdi tekecsarnokban rendezték meg a hagyományos Kájel Árpád emlékversenyt.Az egykori ózdi sportvezetőre, játékosra és edzőre méltóképpen emlékeztek meg a régió számos városából érkező csapatok. A házigazda ózdiak mellett Kazincbarcikáról, Szolnokról, Salgótarjából és Nyíregyházáról is két-két csapat vett részt az egész napos eseményen. A csapatversenyben a Szuperligában legmagasabban jegyzett szolnoki együttes győzött, egyéniben viszont az ózdiak Bialaszek révén kihasználták a hazai pálya előnyét, de a dobogós helyek közül a kazincbarcikai játékosoknak is jutott. 

Kájel Árpád emlékverseny, Ózd

A csapatverseny végeredménye: 1. Szolnok I. 2184, 2. Kazincbarcika II. 2159, 3. Kazincbarcika I. 2129. A páros verseny végeredménye: 1. Bialaszek Gy./Bartók J. (Ózd VFTC) 1122, 2. Bíró E./Bíró N. (Szolnok) 1104 3. Búzás L./Nagy A. (Kazincbarcika) 1086. Az egyéni verseny végeredménye: 1. Bialaszek Gy. (Ózd VFTC) 593, 2. Bíró E. (Szolnok) 575, 3. Orosz I. (Kazincbarcika) 567. Különdíjak: Legjobb taroló: Bíró E. (Szolnok) 229, legjobb teliző: Bialaszek Gy. (Ózd VFTC) 381.

–ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!