Ingatlanajánló

2023.03.11. 08:00

Kellemes-emeletes: egy 5 szobás családi fészek Tokajból

Az 5 szobás, ragyog ház kapcsán az emeletre vezető lépcső, mint dizájn elem már önmagában megragadja a figyelmet a helyi ingatlanpiacon. De akad cserépkályha és számos más finomság is a 98 milliós tokaji szépségben!

„Eladó Tokaj kertvárosában, nyugodt, csendes környezetben ez a 180 négyzetméteres, kétszintes, 5 szoba + nappalis, 2 fürdőszobás, teljes körűen felújított családi ház. A lakás fűtéséről a padlóburkolat alatt fűtőfilm gondoskodik, mely helyiségenként külön szabályozható, akár telefonról is irányítható termosztáttal rendelkezik. Emellett minden fő helyiségben új hűtő-fűtő klíma működik (1 db 5 kw-os és 5 db 3.5 kw-os), a nappaliban pedig alternatív fűtési megoldásként új cserépkályha került beépítésre. 

A földszinten található szoba utcára néző külön bejárattal és kézmosó+wc-vel elllátott, így az akár egy üzlethelyiség kialakítására is kiválóan alkalmas, újonnan térkövezett bejárattal. Az ingatlan mindkét szintjén új fürdőszoba és wc található. A felső szinten zuhany és sarokkád, az alsó szinten kétszemélyes zuhanyzó és külön wc kapott helyet. A földszinti mosókonyhában vízlágyító gép és 2 db 100 literes villanybojler működik. Az emeleten négy külön nyíló szoba található, melyek közül kettő erkéllyel ellátott (egy utcára néző és egy hátsó kertre néző erkély). A hátsó terasz az elmúlt években lett kibővítve, melyre fémszerkezetes polikarbonát előtető került. 

Kinti finomságok…

A hátsó kert parkosított, vakondhálóval fedett, feketefölddel megszórt, füvesített. Itt fúrt kút és házi vízmű gondoskodik a vízellátásról. Az elülső udvaron a terasz mellett külön kerti csap üzemel. Az udvar elülső részét 30 cm vastagon meddő és 15 cm vastagon zúzott kő borítja így az alkalmas a pakolásra, több jármű/kerti épület befogadására. A ház stílusához illő új kerítés készült kerítésléc-lemezes megoldással, melybe egy kiskapu és két úszókapu került beépítésre, ezek közül az udvarra nyíló úszókapu motorizált. Közlekedés szempontjából a ház elhelyezkedése kiváló, a legközelebbi buszmegálló az ingatlantól 5 m-re található, ahonnan a városközpont pár percen belül megközelíthető. Az épületnek közforgalmi úttal közvetlen kapcsolata van, a tokaji vasútállomás pedig 15 percen belül gyalogosan is könnyedén elérhető. Mivel az ingatlan az 1980-as években épült, így az elmúlt négy évben a teljes körű felújítás részeként a következő főbb munkálatok kerültek rajta elvégzésre: [...]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!