Választás 2022

2022.04.03. 08:23

Gábor volt az első szavazó

A régiségvásárba készül, azért kelt korán. Este érdeklődéssel figyeli majd az eredményeket.

Teleki Gábor (j)

Diósgyőrben, a 120-as számú szavazókörben Teleki Gábor volt az első szavazó. Neki jutott az a feladat, hogy ellenőrizze, a szavazóhelyiség urnái teljesen üresek, majd aláírta a hitelesítő cédulát. Ezután kapta meg a szavazólapokat. Miután leadta szavazatát, lapunknak elmondta, azért jött ilyen korán, mert délelőtt szeretne elmenni a régiségvásárba, és nem tudja, hogy meddig lesz ott. A családja még alszik, ők majd délelőtt látogatnak el a szavazókörbe és adják le voksukat. 
 

– Minden alkalommal eljövök szavazni, állampolgári kötelességemnek érzem, hogy a voksommal támogassam a számomra megfelelő oldalt. Az idei kampány véleményem szerint szokatlan volt. Bár minden szavazás előtt megy az adok-kapok, de ez alkalommal ez igencsak erős volt. Erre nem számítottam. A jelenlegi politikai helyzetről a tévéből és az újságokból tájékozódtam, de sokat beszélgettem  a témáról a barátokkal is. Ennek alapján el tudtam dönteni, hogy kire fogok szavazni. Este a családdal figyeljük az eredményeket, úgy gondolom, ebben az évben szorosabb lesz a verseny, mint négy évvel ezelőtt – mondta Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!