Labdarúgás

2024.06.22. 06:00

Még nem a pályán, de már dolgoznak

Az érdemi munka hétfőn kezdődik el a második vonalbeli észak-borsodi klubnál.

Már a hét elején, június 17-18-19-én elkezdődött a munka a Kolorcity Kazincbarcika SC labdarúgó csapata játékosainak számára, ugyanis ezen a három napon otthonukban kellett, hogy elvégezzék az előre kiadott feladatokat. Az NB II-es klub futballistái csütörtökön, és pénteken már szervezett formában, együtt vettek részt tesztelésen, az első ,,pályás" edzésre majd hétfőn későn délután kerül sor. Amint az ismert, a korábban mintegy másfél szezont a KBSC-nél töltő Csábi József vezetőedző távozott, akinek a posztját Erős Gábor vette át.

Meccs egy hét múlva

Ami a keretet illeti: néhány hete már beszámoltunk két távozóról, ugyanis Papp Milán, illetve Kotula Máté az NB I-es Kecskeméti TE-hez igazolt, rajtuk kívül Dobozi Krisztián Sepsiszentgyörgyről volt kölcsön, ő visszatért így Erdélybe, míg Szekszárdi Milán Paksra, ő ugyanis onnan volt kölcsönben Barcikán. Korábban, a DVTK-val kapcsolatban már írtunk arról, hogy a kapus, Bánhegyi Bogdán kölcsönbe távozik, a ,,célállomás" pedig a vegyészváros lesz, ám még nem tudni, hogy a másik két portásnak, Megyeri Gábornak, és Király Mátyásnak mi lesz a sorsa. Idén januárban Csatári Gergő szerződést hosszabbított a Diósgyőrrel, majd a KBSC-hez került kölcsönbe, és úgy tudjuk, a középpályás június 30. után is maradhat Kazincbarcikán.

Az új stáb egyébként a csapat ,,gerincét" megtartaná, és bizonyos, hogy lesznek új emberek is az együttes keretében, továbbá nem ismert még, hogy a DVTK-val kötött kooperációban kik lesznek benne (maximum 5 fő lehet, olyan, aki 2004. január 1. utána született). A bajnokságban résztvevő csapatoknak egyébként legalább egy, 2005. január 1. utána született labdarúgót nevezniük kell. Személyi változás még, hogy közös megegyezéssel véget ért a klub és Vég Csongor sportigazgató együttműködése, aki az elmúlt félévben tevékenykedett Kazincbarcikán. 

A Barcika június 29-én, szombaton kezdi a nyári edzőmeccsek sorozatát, 10.30-tól az Eger SE lesz az ellenfél a Kolorcity Arénában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában