Labdarúgás

2024.06.14. 11:58

Erős lett a Barcika szakvezetője

A 43 éves szakember pénteken írta alá szerződését, így az NB II 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Erős UEFA A licences edző, idén márciusban pedig a Pro-licences képzésre is felvételt nyert. Ő az, aki 2022 tavaszán történelmi sikert ért el a Kisvárda csapatával, hiszen a gárda a Ferencváros mögött bajnoki ezüstérmet szerzett, illetve minden addig létező klubcsúcsot megdöntött. Korábban játékosként idehaza – többek között - a Ferencváros, a Honvéd és Győr csapataiban lépett pályára, de görög és bolgár együtteseknél is játszott. Erős tavaly nyártól idén februárig a szintén másodosztályú Budafok vezetőedzője volt. Erős Gábor várhatóan június 20-án találkozik először a csapattal, majd a teszteléseket követően június 24-én kezdi meg a munkát a Kolorcity Kazincbarcika NB II-es keretével. – közölte a KBSC honlapja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában