Labdarúgás

2024.05.25. 21:05

Váradi Béla a boldvai Marco Rossi

A rövidzárlatok miatt villanyszerelőt akarnak felvenni Sajószentpéteren.

Labdarúgás, vármegyei II. osztály Észak csoport, 24. forduló

Sajószentpéter – Boldva 4–2 (1–2)
Sajószentpéter, 100  néző. V.: Sohajda (Balázsi, dr. Pocsai).
Sajószentpéter: Gyuró – Csendi, Kovács A., Szikora (Bodnár), Bálint Cs., Nagy B., Sándor M. (Bodzás), Halász, Taskó, Lőkös, Orosz. Csapatvezető: Pallós Szabolcs.
Boldva: Lakatos D. – Csáki, Magyar D. (Juhász), Hudi, Ruszó, Nagy K., Harmati, Asztalos (Varga L.), Rácz, Mida, Hevele (Farkas N.). Edző: Váradi Béla.
G.: Halász, Orosz, Kovács A., Lőkös, ill. Magyar D., Ruszó. Jók: az egész csapat, ill. mindenki.
Pallós Szabolcs: – Mostanában amennyi rövidzárlatunk volt a meccseken, el kellene gondolkodnunk egy villanyszerelő felvételén. A mérkőzésről annyit: sikerült egy újabb meccset megfordítanunk. További sok sikert Boldva csapatának.   
Sipos László elnök: – A nagybarcaiak sajnálhatják, hogy az őket megyei III-ból feljuttató Váradi Béla már a mi csapatunk nagyszerű kovácsa. Nekünk ő a boldvai Marco Rossi, aki példaértékűen tudja ösztönözni a játékosokat, hogy a szívüket  kitegyék a pályára Boldváért. Vele nem fordulhatott volna elő, hogy Nagybarca nem utazik el akár egy idegenbeli meccsre is, nem hogy kettőre. Gratulálok a Sajószentpéternek, de nem kellett volna ilyen nagy segítséget adni nekik.    


Izsófalva – Onga 7–0 (2–0) 
Izsófalva, 100 néző. V.: Oscsenda (Szaniszló-Szabó, Ács).
Izsófalva: Polónyi – Rézműves, Rapp, Páró, Nyíri, Lázi L., Budai, Bálint Zs., Sebők, Filkóházi, Dányi. Edző: Barnóczky Attila.
Onga: Mészáros – Szabó Z., Bóta, Galamb, Bancsók, Ruszó, Nagy D., Sipos, Hajkó, Tóth V., Kárpáti. Edző: Tóth Richárd. 
G.: Lázi L. (3), Nyíri (2), Járdánházy, Filkóházi. Jók: az egész csapat, ill. Mészáros, Nagy D. 
Barnóczky Attila: – Szépen zártuk az utolsó hazai fordulót. Az első félidőben a két gyors gól már megpecsételte az egész mérkőzést. Csak gratulálni tudok a  csapatnak a mai hozzáálláshoz  és a játékhoz. További sok sikert Ongának.
Tóth Richárd: – Gratulálok  a hazai csapat megérdemelt második helyezéséhez. Igaz, hogy pontot nem szereztünk ma, de egy sokkal fontosabb dolgot a sportszerűségünket megtartottuk több más egyesülettel ellentétben!


Rudabánya – Sajóvámos 1–2 (1–1)
Rudabánya, 50 néző. V.: Porcs (Galambosi, Ablonczy).
Rudabánya: Kovács G. – Lakatos, Buku, Varga Sz. (Dányi), Kálló L., Beri L., Beri R., Dányi, Ádám L., Beri V., Kovács I. Edző: Bezsilla Zoltán.
Sajóvámos: Stefán – Tóth I., Tóth I. R., Balogh T., Mohácsi (Szegedi), Illés T., Makó (Tóth B.), Váradi N., Pecso (Havasi), Hozdik, Szabó D. (Kalmár). Edző: Tóth Barnabás.
G.: Ádám L., ill. Szabó B. (11-esből), Tóth B. Jók: az egész  csapat, ill. Váradi, Balogh T. 
Bezsilla Zoltán: – Megnehezítettük a dobogóra pályázó csapat dolgát. Sajnos ilyen az egész tavaszunk:  amikor kellene nem mi szerezzük a gólt... Gratulálok az ellenfélnek.
Tóth Barnabás: – Nehéz szülés volt a mai meccs. Csak a 3 pontnak tudunk örülni!  


A Szendrő  – Varbó mérkőzést elmaradt, mert a vendégek létszám problémák miatt lemondták a meccset.


 

A Hernádnémeti – Aszaló 0–5 (0–1) találkozót képekkel külön közöltük.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában