Röplabda: Extraliga

2024.04.06. 08:00

Mindkét vármegyeinél ugyanaz a cél

Röplabda: Extraliga

Férfi Extraliga, rájátszás az 5-8. helyért, 2. mérkőzés

Dág KSE – GreenPlan Vegyész RC Kazincbarcika (Esztergom, vasárnap, 19.00)

Toronyai Miklós, a VRCK vezetőedzője: – Vezetünk a két győzelemig tartó párharcban, bár a múltkori, hazai meccsen, az első szettben éreztem a csalódottságot amiatt, hogy nem vagyunk a legjobb négy között. Igyekeztem felrázni a srácokat, ez a második játszmától sikerült. A negyeddöntőnk úgy alakult, ahogy, ettől függetlenül becsülettel végig kell csinálnunk a szezont. A játékosok nem voltak még ilyen helyzetben, ez egy tanulási folyamat a számukra. Jó lenne győzni Esztergomban is, letudni a párharcot, és akkor lenne másfél hetünk készülni az utolsó csatára, illetve kiadni egy rövid szünetet, mert az utóbbi időben nem sok szabadidejük volt a játékosoknak. A hétvégi siker elsősorban rajtunk múlik, amihez elsődleges a kellő motiváltság, biztos, hogy ismét egy felszabadultan röplabdázó Dággal fogunk találkozni.


Férfi Extraliga, rájátszás a 9-12. helyért, 4. forduló

TFSE – MEAFC-Peka Bau (Budapest, vasárnap, 18.00)

Barócsi Ákos, a MEAFC szakosztályvezetője: – A szezonban ez már a negyedik találkozónk egymás ellen, az eddigi három meccs alapján 2-1-re vezetünk. A TF a múltkor megverte a tartalékosan kiálló Szegedet, emiatt vélhetően lendületben lehetnek. Ennek ellenére azzal a szándékkal utazunk hozzájuk, hogy a három pontot hazahozzuk. A hét jó hangulatban telt, jól edzett a csapat, remélem, kellő agresszivitással, és odafigyeléssel – mert a fővárosiak veszélyes ellenfelek tudnak lenni – fogunk belemenni a mérkőzésbe és akkor nem lehet problémánk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!