Helyi sport

2024.04.13. 08:30

Ladával nyomják a padlógázt a Ferrarival szemben

A listavezetőt fogadja vasárnap délutáni a kazincbarcikai labdarúgócsapat, NB II-es bajnokin.

Hajrá Barcika!

Fotó: KC KBSC

Labdarúgó NB II, 28. forduló
KolorCity Kazincbarcika SC – Nyíregyháza SFC (Kazincbarcika, vasárnap, 17.00)
Csábi József, a KolorCity Kazincbarcika SC vezetőedzője: 

– A Vasas elleni meccs előtt azt mondtam, hogy olyan érzésem van, mint amikor egy Ferrari versenyzik egy Ladával, és nekünk padlóig kell nyomni a gázt, és ez a párhuzam a mostani meccsre is érvényes. Jó kerete van a Nyíregyházának, minden mellettük szól, de ahogy idáig, most is azon leszünk, hogy harcoljunk a pontért, pontokért. Ez alkalommal is becsülettel felkészültünk, és minden nehézség ellenére a maximumot akarjuk adni. Nekem, mint a Lada sofőrjének mindig az előttünk lévőket kell figyelni, hogy éppen mikor tudunk egy jót előzni, de olykor a visszapillantó tükörbe is bele kell pillantani. Vannak mögöttünk is, de a cél még messze van, az viszont növeli a versenykedvünket, hogy az előző futam jól sikerült. A Kozármisleny otthonában elért győzelmünkkel kiegyensúlyozottan, stabilan ott vagyunk a középmezőnyben, de tisztában vagyunk azzal, hogy a hatodik helyezettől lefelé, mindenki veszélyhelyzetben van, így mi is. Nem vagyunk egyszerű szituban, a keretünkből többen hiányoznak, és a mezőny három kiemelkedő csapata, a Vasas, a Győr és a Nyíregyháza közül, most az utóbbi, a listavezető érkezik hozzánk. Ellenük az ősszel már megmutattuk, hogy szervezett, alázatos játékkal képesek vagyunk arra, hogy ki-ki meccset játsszunk, azt a szoros meccset egy jól eltalált lövés döntötte el, a szabolcsiak javára. Az a mérkőzés egy úgymond vállalható vereség volt, és jó lenne, ha egy hasonló meccsen, most mi rúgnánk azt az egy gólt. A Nyíregyháza nagyon jó passzban van, de nekünk nagyon is hinni kell abban, hogy egy-egy meccsre a különbségek eltüntethetők. 

A barcikai együttesben többen nincsenek száz százalékos állapotban, Székely K., Papp M., Kovács Sz., Gante, Szekszárdi M. és Csillus T. játékára is kevés az esély.

A KolorCity Kazincbarcika SC várható kezdőcsapata: Tóth B. (Bánhegyi) – Ternován, Heil, Pekár, Kotula – Csatári, Varga J., Kártik, Süttő – Pethő, Pinte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!