Diáksport

2024.04.10. 09:10

Fergeteges SUSI-gála: ajándékhalmaz és cukorágyú (fotókkal)

Családi fesztivált tartottak a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium csarnokában.

A gála szereplői.

Fotó: Kolodzey Tamás

Ismét közönségsikert aratott a SUSI már hagyományos családi fesztiválja, amelyet kedden délután több száz gyerek, szülő, hozzátartozó és az egyesülettel szimpatizáló érdeklődő jelenlétében tartottak.

Érmet is kaptak

Természetesen jelen volt és beszédet mondott Aros János polgármester és Sikora Attila alpolgármester, aki ezúttal műsorvezetésből is jelesre vizsgázott, riportereket megszégyenítő módon vezényelt. Az elöljárók újra hangsúlyozták, hogy a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola a település nagy értéke, nélkülözhetetlen intézménye.

– Ezt a fesztivált kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt nagyon várják – jegyezte meg Belicza János, a SUSI elnöke, majd hozzátette: – A programot is úgy állítjuk össze, hogy mindenki élvezze a rendezvényt. Sor- és váltóversenyeket, sportági bemutatókat és vetélkedőket szerveztünk, a diákok körében azonban sikert aratott az elmaradhatatlan ugrálóvár is. Összegyűjtöttünk több száz plüss állatkát, az ágyú segítségével pedig ezer számra lőttük a magasba a cukorkákat, amelyekért újra ádáz küzdelmet vívtak a lurkók.

Valamennyi szereplő emlékérmet kapott, a sportiskola tagjait az edzők és szakvezetők ajándékozták meg, aztán az est fénypontjaként mikrobusznyi sportfelszerelést és játékszer osztottak szét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!